Telefon: +36-20/800-4000
E-mail: ertekesites@eu-solar.hu

Kivitelezés

eu-solar_referencia_22-255x510 Kivitelezés

A napelem rendszer nem LEGO - ne bízza amatőrökre!

A napelem rendszerek telepítése összetett feladat, hiszen egyszerre kell az egyenáram és a váltóáram szereléshez is érteni, miközben ács feladatok is szerepet kapnak. Sajnos gyakran hívnak minket pórul járt emberek, akiknek a szerelője egy rossz bekötés miatt tönkretette a rendszer legfontosabb és legdrágább elemét az invertert (ez alakítja át a napelem által megtermelt egyenáramot váltóárammá és ennek a hatékonysága határozza meg az egész rendszer minőségét). Az ilyen esetekre a garancia sem vonatkozik. Ön ne kövessen el ilyen hibát!

A napelem rendszert nem célszerű házilag vagy az ismerőssel összeszereltetni. Ha biztosra akar menni, akkor felkészült, profi szakemberrel dolgozzon aki garanciát vállal a kivitelezési munkálatokra.

Hogyan csinálják a profik?

Először is nagyon gyorsan, mindössze 1-2 nap alatt felkerülhet az Ön otthonára a rendszer. Másrészt minimális fúrás-faragással, így nem túrjuk szét az Ön otthonát, nem bontunk falakat és verjük le a tetőt. Harmadrészt biztonságosan – azaz a rendszer valóban működni fog a bekötést követően. Negyedrészt pedig garanciával. Repülőgépre sem szállna fel, ha amatőr pilóta vezetné, ne bízza a napelem rendszer kivitelezését sem amatőrökre.

Mekkora rendszerre van Önnek szüksége?

Töltse ki kalkulátorunkat és kérjen akár azonnal ajánlatot!

Az irányítószáma alapján kikalkuláljuk az adott földrajzi elhelyezkedésre jellemző napsütéses órák számát. Villanyszámlája összegének és irányítószámának megadásával megtudhatja mekkora rendszerre van szüksége, hogy kiváltja villanyszámláját.

Kalkuláljon, hogy megtudja, mekkora befektetéssel nullázhatja le villanyszámláját!

kalk_gomb_nagy-300x100 Kivitelezés
Blogger