Telefon: +36-20/800-4000
E-mail: ertekesites@eu-solar.hu

Tervezés

Mekkora az Ön háztartásának energia felhasználása most?
Mennyi lesz holnap, vagy jövőre, netán 10 év múlva?

A kitűnő minőségű napelem rendszer kulcsa az okos tervezésben rejlik.

Egy jó szakember átgondolt és alapos tervet készít, amely nem csak a pillanatnyi szükségletekre ad választ de a holnapira is így Ön olyan rendszert kap, amely évtizedekig kiszolgálja az igényeit, vagy amelyet könnyedén és költséghatékonyan bővíthet. Kellemetlen, amikor néhány év múlva derül ki, hogy egy rossz terv miatt Önnek kicsi a rendszere és pont a legdrágább elemet kellene kicserélnie. Ne járjon így, válasszon profi szakembert.

Ne hagyja, hogy kispórolják a lényeget!

Sokan arra törekszenek, hogy minél kedvezőbb árat adjanak, cserébe ott próbálnak spórolni ahol csak lehet. Mi ezt nem tesszük meg, így az általunk készített terveknek mindig részei azon elemek, amelyek ugyan elsőre nem tűnnek fontosnak, de a rendszer hosszú távú és főként biztonságos működése továbbá a garanciális feltételek miatt nélkülözhetetlenek.

about2 Tervezés

Aki nálunk tervezteti meg a napelem rendszerét, az garantáltan a számára ideális megoldást kapja.

Mekkora rendszerre van Önnek szüksége?

Töltse ki kalkulátorunkat és kérjen akár azonnal ajánlatot!

Az irányítószáma alapján kikalkuláljuk az adott földrajzi elhelyezkedésre jellemző napsütéses órák számát. Villanyszámlája összegének és irányítószámának megadásával megtudhatja mekkora rendszerre van szüksége, hogy kiváltja villanyszámláját.

Kalkuláljon, hogy megtudja, mekkora befektetéssel nullázhatja le villanyszámláját!

kalk_gomb_nagy-300x100 Tervezés
Blogger