1. A Nap energiája még több millió évig kifogyhatatlan és biztonságos energiaforrás. De ami a legfontosabb: környezetbarát megoldás az energiaszükségletünk fedezésére.
   
 2. A napelem rendszerek mára már kiforrott technológiát képviselnek, ami mindenki számára szabadon elérhető.
   
 3. Alkalmazása bárhol lehetséges és általuk villamos energiát nyerünk, amelyért Önnek nem kell az áramszolgáltató felé fizetnie.
   
 4. A napelem rendszer emeli ingatlana értékét, így az akkor is megtérül, ha értékesíti az ingatlant. Ugyanakkor a rendszer bármikor eladható, ha mégis pénzre van szükségünk.
   
 5. A rendszer által fel nem használt energiát a hálózatba vissza tudjuk táplálni azaz az áramszolgáltató megveszi és kifizeti. Amikor nem süt a nap, akkor pedig Ön vásárol az energiaszolgáltatójától. Ez a kettő egy jól tervezett rendszer esetén kiegyenlíti egymást, így Önnek nem kell villanyszámlát fizetnie.
   
 6. A rendszer telepítése után karbantartási igénye minimális, mivel nincsenek mozgó alkatrészek. A mono- és polikristályos napelemek hosszú minimum 25 éves élettartammal rendelkeznek.
   
 7. A rendszerek rugalmasan tervezhetőek, így a legideálisabb megoldás található meg velük. A megtermelt árammal akár fűthetünk is, így a fűtésköltséget is csökkenthetjük, vagy lenullázhatjuk.)