Már a kezdetekkor tudtuk, egy olyan innovatív eszközt találtak fel, amely egyszerre több célt szolgál. A napelem nem csupán energiatermelésre alkalmas, ennél sokkal több tulajdonsága van.

A napelemes rendszerek egyszerre több célt szolgálnak. Üzemeltetésükkel sokat spórolhatnak a felhasználók, miközben a megújuló energiaforrások használatával hozzájárulnak a környezetvédelemhez és ingatlanuk értékét is növelik. De szintén a telepítés mellett szól, hogy a napelem kiváló szigetelőeszközként is megállja a helyét. A példa kedvéért, ha 18 darab 99 cm széles és 164 cm magas panelt egymás mellé teszük, igen nagy árnyékolófelületet kapunk. Ebből következik, hogy a tető jelentős részére egy olyan rendszer kerül, amely elnyeli a napsugarakat. A napelemek szigetelő tulajdonsága különösen a tetőtéri szobák esetében kedvez, mivel a panelek alatt kiszellőzik az áthevült levegő, és többszörösen közvetett, gyengébb hőhatásnak lesz kitéve a ház említett helyisége. Egy napelem jellemzően 3-5°C-kal képes szabályozni az ingatlan hőmérsékletét. Tehát a nyári melegben nagy áldás a panelek szigetelőhatása, ami csak tovább növeli a rendszer környezetbarát tulajdonságát.

Ha Ön is szeretne saját napelemes rendszert, kérjen ajánlatot. A kalkulációt követően 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk.

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!