Tetőtől talpig átmozgat és az év minden szakában külön élmény! De a kerékpározás nem csak ezért ilyen népszerű, mellett szól, hogy jelenleg nincs ennél környesttudatosabb közlekedési eszköz.

Aki egy csapásra szeretne egészségesebb életmódot folytatni és hozni egy jó döntést a környezetvédelem jegyében, jobb, ha azonnal két kerékre pattan! Napjainkban szerencsére egyre többen ismerik fel a biciklizés előnyeit az autózással szemben. Nem csoda, hogy a nagyobb városokban ordító szükség van a monumentális bringa tárolókra, ahogy az sem, hogy nemrég átadták a világ legnagyobb kerékpárparkolóját a hollandiai Utrechtben. A parkoló valójában egy mélygarázs, ami 13 ezer bicikli befogadására alkalmas és a 340 ezer főt számláló város főpályaudvara alatt található. A tároló ezzel átvette a vezetést az eddigi csúcstartónak számító, 9400 férőhelyes tokiói létesítménytől. A mélygarázsban 480 helyet alakítottak ki külön teherbiciklik számára, a kerékpárosokat pedig látványos fényjelzések irányítják a legközelebbi üres parkolóhelyhez. Mindennek használata az első 24 órában ingyenes, utána napi 1,25 euróba kerül. A tervek szerint a kormány 100 millió eurót fordít a jövőben a kerékpáros infrastruktúra javítására – ezt nemrég újabb 75 millió euróval egészítették ki. A holland statisztikai hivatal 2017-es adatai szerint az országban 22 millió kerékpár van, azaz egy háztartásra átlagosan három darab jut. Ennek alapján kijelenthetjük, van miről példát venni, ha szeretnénk, hogy hazánkban csökkenjen a közlekedési eszközök által keletkezett károsanyag-kibocsátás mértéke. Az EU-Solar Zrt. elhivatott a környezetvédelem jegyében! Számunkra fontos, hogy megóvjuk a helyet, ahol élünk ma és holnap.

Ha Ön is szeretne saját napelemes rendszert, kérjen ajánlatot. Az ingyenes kalkulációt követően 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk.

Forrás: alternativenergia.hu

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!