Az új Nissan Leaf, melyet szeptemberben fognak bemutatni, rendelkezik egy olyan különleges kezelőpedállal, ami lehetővé teszi az autó megállását lejtőn is.

A középkonzolon található egy kapcsoló, amit ha átállítunk, a gázpedál e-Pedal üzemmódra vált át, így a vezető használhatja gyorsításhoz, lassításhoz és megálláshoz is.

A közúti használat során, a helyzetek 90 százalékát ezzel a pedállal meg tudják oldani a vezetők. A vezetés élménye megnő általa, kevésbé lesz fárasztó és nem kell átlépni az egyik pedálról a másikra.

Az új Leaf, a hírek szerint, többféle méretű akkumulátorral is kapható lesz. A legnagyobb méretűvel több, mint 500 kilométert is meg lehet majd tenni töltés nélkül, ami a jelenlegi Leaf hatótávjának a kétszerese.

Számolja ki mekkora rendszerre van szüksége!

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt pontosan kitudja számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége. A villanyszámláját így teljesen lenullázhatja. A kalkulációt követően 15 percen bellül részletes árajánlatot is küldünk a kiszámolt napelem rendszerhez. Használja a kalkulátorunkat, ha nem akar napokat, vagy heteket várni egy árajánlatra!