Bizonyára mindenkiben felmerült már a nagy kérdés, hogy mi lesz a benzinkutakkal, ha az elektromos autók elterjednek? Eltűnnek, vagy átalakulnak és elektromos autótöltő pont lesz belőlük?

 A Sortimo német cég álláspontja szerint, új elektromos autó töltőpontok fognak kialakulni. Terveik között szerepel, hogy 2018-ban megépítik a világ legnagyobb töltőállomását, amely naponta közel 4000 elektromos autót képes feltölteni.

A töltőpont látványtervei lenyűgözőek, a töltés mellett kényelmes pihenőhelyként is funkcionálnak. A komplexum megépülésével 29,5 millió liter üzemanyagot tudnak megspórolni az autósok, így évente 60 ezer tonna szén-dioxiddal kevesebb kerülhet a levegőbe.

Számolja ki mekkora rendszerre van szüksége!

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt pontosan kitudja számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége. A villanyszámláját így teljesen lenullázhatja. A kalkulációt követően 15 percen bellül részletes árajánlatot is küldünk a kiszámolt napelem rendszerhez. Használja a kalkulátorunkat, ha nem akar napokat, vagy heteket várni egy árajánlatra!