Pénzvisszafizetést kapnak azok, akik most csatlakoznak a napelem tulajdonosok köréhez. Akik eddig csak kacérkodtak a rendszer telepítésének gondolatával, a 90%-os pénzvisszafizetés hallatán nagy valószínűséggel elcsábulnak majd.

A Magyar Fejlesztési Bank ajánlata már önmagában is nagy fegyvertény a napelemes rendszer telepítése mellett, nemrég azonban az OTP Bank újabb kedvezménnyel állt elő. Míg az MFB garantálja, hogy egy napelemes rendszer vásárlásához elég csupán a teljes ár 10%-ával rendelkezni, addig az OTP pénzvisszafizetés formájában segít a döntésben. Ennek alapján, bankkártyás fizetés esetén az engedélyeztetés árának 90%-a jóváírásra kerül, mivel ez 63.500 forint, jelentős kedvezményről beszélünk.

A Kedvezményprogramban bárki részt vehet, akinek van OTP-s bankszámlaszáma, betéti- vagy hitelkártyája és rendelkezik internetbankkal, illetve mobilalkalmazással. Utóbbi felületeken adott a díjmentes regisztráció a “Vásárlási kedvezmények” menüpontban, ez ugyanis a kulcs a pénzvisszafizetéshez. Ahhoz, hogy vásárlás után az engedélyeztetés 90%-a visszakerüljön a pénztárcába, aktiválni kell a kedvezményt (szintén a “Vásárlási kedvezmények” menüponton belül). Ha elcsépelt módon szeretnénk fogalmazni, azt mondjuk: egy kattintás és visszakapjuk a pénzünket, de nem ezt tesszük. Mert titkon abban bízunk, hogy a saját napelemes rendszer telepítése mellett a jól csengő kedvezmény csak egy érv. Hiszen ennél sokkal hangsúlyosabbak az eredmények, mint a villanyszámla lenullázása, az ingatlan értékének növelése és a környezet védelme.

Már csak egy kérdés maradt: mikor kerül jóváírásra a visszatérítés? A vásárlást követő hónap elején. Olyan ez, akár egy jutalmazási forma, mert aki a megújuló energiák mellett dönt, kétségkívül dicsértet érdemel!

Ha ön is szeretne csatlakozni a napelemesek köréhez, kérjen ajánálatot. Kalkulátorunk kitöltésével könnyen megtudhatja, mekkora rendszerre van szüksége. 

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!