A cégek számára is nagy gondokat okoz a klímaváltozás. Egyre többen tesznek ellene, de csak egy módon érhető el szemmel látható változás.

A legfrissebb felmérések alapján a világ vezető cégei a klímaváltozást komoly problémának tekintik. Idén nyáron egy sajtótájékoztatón hozták nyilvánosságra azokat a kihívásokat, melyekkel szembenéznek a nagyvállalatok. Elsősorban a globális felmelegedéstől, másodsorban a technológiai változásoktól és harmadsorban a kereskedelmi háborúktól tartanak leginkább a vezetők.

Ezek mindegyike nagy veszélyt jelent a világgazdaságra.

A statisztikából az is egyértelműen kiderült, hogy a kisebb startupok többet tesznek a klímaváltozás ellen, mint a nagyobbak. És bár az energiahatékonysági előírások meghatározzák a károsanyag-kibocsátás mértékét, ez önmagában nem elég.

A szakértők szerint a megújuló energiaforrások alkalmazásának növelésére van szükség. Annak érdekében, hogy a magyarországi vállalatvezetők körében többen döntsenek a megújuló energiaforrások mellett, külön pályázatot írt ki a kormány, “Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” címen. Az állami hozzájárulással több száz vállalat juthat saját napelemes rendszerhez.

A rendelkezésre álló keretösszeg: 15 milliárd forint. A támogatás feltételei korábban megjelent cikkünkben olvashatóak.

A kutatásban mintegy 1300 cégvezető vett részt, köztük hazai, amerikai, angol, ausztrál, francia, holland, indiai, japán, kínai, német, olasz, és spanyol vállalatok igazgatói.

Ugyan komoly problémákat okoz a klímaváltozás, jó hír, hogy a vevői igények átalakulóban vannak. Megnőtt a fenntartható termékek iránti kereslet és egyre több család dönt a napelemes rendszerek mellett. A szükségletek kielégítésére pedig csak egy módon reagálhatnak a cégvezetők, ha változtatnak és pályáznak a több millió forintos támogatásra.

Ha Ön is komoly problémának tekinti a klímaváltozást, kérjen ajánlatot. A kalkulációt követően 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk.

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!