A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) adja ki az engedélyeket az elektromos autó töltőállomások üzemeltetőinek. Az ősz folyamán többek között az EU-Solar is csatlakozott a szolgáltatás biztosítására jogosult cégek sorába.

Jelenleg az állami tulajdonú e-Mobi által tervezett töltők teljes listája került fel a MEKH honlapjára, 341 töltőhelyszínre adott be és kapott engedélyt. A tervezett töltőkből a bejelentett 2018. május 31-i határidőig nagyjából 40 fog elkészülni. A honlapjukon listázott helyszínek többségén még nyoma sincs a munkálatoknak, így kérdéses, hogy ténylegesen mennyi fog elkészülni a határidőig.

Az EU-Solar az elkövetkező években jelentős mennyiségű autótöltő kihelyezését tervezi országszerte. Célkitűzésünk, hogy minél több elektromos autó töltővel lássuk el Magyarországot, ezzel is elősegítve a villanyautók terjedését.

Itt lehet majd tölteni

 

 

Forrás: NRGReport

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!