A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) adja ki az engedélyeket az elektromos autó töltőállomások üzemeltetőinek. Az ősz folyamán többek között az EU-Solar is csatlakozott a szolgáltatás biztosítására jogosult cégek sorába.

Jelenleg az állami tulajdonú e-Mobi által tervezett töltők teljes listája került fel a MEKH honlapjára, 341 töltőhelyszínre adott be és kapott engedélyt. A tervezett töltőkből a bejelentett 2018. május 31-i határidőig nagyjából 40 fog elkészülni. A honlapjukon listázott helyszínek többségén még nyoma sincs a munkálatoknak, így kérdéses, hogy ténylegesen mennyi fog elkészülni a határidőig.

Az EU-Solar az elkövetkező években jelentős mennyiségű autótöltő kihelyezését tervezi országszerte. Célkitűzésünk, hogy minél több elektromos autó töltővel lássuk el Magyarországot, ezzel is elősegítve a villanyautók terjedését.

Itt lehet majd tölteni

 

 

Forrás: NRGReport

Számolja ki mekkora rendszerre van szüksége!

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt pontosan kitudja számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége. A villanyszámláját így teljesen lenullázhatja. A kalkulációt követően 15 percen bellül részletes árajánlatot is küldünk a kiszámolt napelem rendszerhez. Használja a kalkulátorunkat, ha nem akar napokat, vagy heteket várni egy árajánlatra!