A Growatt az egyik legnagyobb gyártó-és kereskedő cég, mely költséghatékony fotovoltaikus invertereket forgalmaz. Termékei kiemelkedően jó hatásfokkal rendelkeznek, s ennek köszönhetően az első helyen végzett a versenyben, melyet a CREC (Chinese Reneweble Energy Conference and Exhubition) során rendeztek. A CREC Kína vezető, szolár termékeket gyártó és energiaszolgáltató vállalatainak kiállítása, ahol a PV-piac jelentős szereplői mind képviseltetik magukat.

A CREC 2012 óta választja meg és díjazza Kína fotovoltaikus iparágának legjobbjait, úttörőit, akik kiváló tervezői megoldásokkal, üzleti-és működési modellekkel jelentős mértékben hozzájárulnak az ágazat fejlődéséhez. Az innováció, a professzionális kommunikáció elősegítésével felgyorsítja továbbá a tudományos és technológiai vívmányok mielőbbi alkalmazásba vételét is. Tevékenysége ezáltal a fotovoltaikus piac fejlődésének markáns ösztönzője.

A rendezvény ezúttal az „Új város, új energia, új élet” címet kapta. A kiállítás az új fotovoltaikus termékeket, energiaelosztást, energiatárolást, a „zöld” járműveket és azok töltőállomásait mutatta be. A résztvevőket számos egyéb programmal fogadták: egy nagyszabású konferencia, tíz szakmai alfórum, három díjátadó, sajtókonferencia, harmincnál is több szakmai képzés, fotókiállítás, stb. szerepeltek a napirenden. A rendezvény volumenét tükrözik a következő számok is: 200 előadó, 2500 hallgató vett részt a konferencián, s a kiállítás közel 40 000 négyzetméternyi területén mintegy 400 vállalat mutatkozott be 40 000  látogatónak.

A Growatt innovatív technológiájával, kitűnő minőségével kimagaslott a számos hasonló profilú, lakossági-és elosztói piacot ellátó vállalkozás közül. A megmérettetésben a dobogó csúcsán végzett, mely egyúttal azt jelenti, hogy piacvezető tényezővé vált a fotovoltaikus technológia világszínpadán.

Kínában vezető piaci pozícióját erősítvén a Growatt 2017. nov. 3-án, Wuxi city-ben nagyszabású állófogadással egybekötött szakmai fórumot rendezett a vezető PV-termékekkel foglalkozó nagyvállalatok számára. A színvonalas eseményen Kínán kívül több más ország képviselői is jelen voltak, s a közös fókuszban ezúttal a FOGYASZTÓK igényeinek legteljesebb kielégítése állt. A fórumot megelőző rendezvénysorozat részeként több mint harminc konferencia, sok-sok tréning zajlott le 50 000 résztvevővel, ahol a fotovillamossággal foglalkozók megosztották egymással szakmai nehézségeiket, kérdéseiket, megoldásaikat.

A Growatt fogyasztóbarát online szerviz szolgáltatásával is segíti az érdeklődőket a megfelelő eszköz, ill. típus kiválasztásában, a rendszerek tervezési, karbantartási kérdéseiben.

A Growatt 2010 évi alapítása óta 6 GW fölötti teljesítményt ért el világszerte. Egy gyorsan növekvő, professzionális vállalat, ahol a hangsúlyt az inverterekre és az energiatároló megoldásokra helyezik. Vezető piaci szereplővé válása magas hatásfokú és költséghatékony invertereinek köszönhető.

A Growatt az inverterek teljes skáláját kínálja, az 1 kW-tól a 2,53 MW-ig, valamint hálózatra kapcsolódó /on-grid/ vagy önálló, hálózatfüggetlen /off-grid/ megoldású energiatárolókat, továbbá intelligens háztartásienergia-optimalizáló, -ellenőrző megoldásokat.

A Growatt invertereit száznál több európai, észak-amerikai, ausztrál, ázsiai, afrikai és latin-amerikai országba exportálja. Továbbra is tartja vezető kínai invertergyártó pozícióját, és töretlenül dolgozik a fogyasztóbarát, intelligens energiafelhasználás minél szélesebb körben való elterjedéséért, kiteljesítéséért.

Számolja ki mekkora rendszerre van szüksége!

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt pontosan kitudja számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége. A villanyszámláját így teljesen lenullázhatja. A kalkulációt követően 15 percen bellül részletes árajánlatot is küldünk a kiszámolt napelem rendszerhez. Használja a kalkulátorunkat, ha nem akar napokat, vagy heteket várni egy árajánlatra!