Az EU-Solar Zrt. mint felnőttképző intézmény hazánkban egyedülálló képzésének köszönhetően folyamatosan bővül az országos GROWATT – szervizpartneri hálózat.

2019.01.26-án vehették át a frissen végzettek szervizpartneri igazolványukat.

growatt képzés

A résztvevők megismerhették a Growatt inverterek és kiegészítőik telepítésének és beüzemelésének módját, paraméterezését, programozását, többek között elsajátíthatták a pontos hibafelismerést és azok szakszerű javítását is.

growatt képzés

A szervizpartnerség feltétele a bemeneti követelményeknek (erősáramú alapvégzettség és a napelemszerelői szakmai végzettség megléte) való megfelelés és a képzés anyagából tett sikeres vizsga.

Growatt képzés

A Magyarországon az EU-Solar Zrt. által értékesített és/vagy üzembe helyezett Growatt inverterek száma a 2019. januári adatok szerint 10500 darab, s számuk folyamatosan emelkedik. A kiképzett szakemberek feladata lesz a jövőben az esetlegesen felmerülő szervizigények azonnali kiszolgálása.

Growatt képzés

A látogatási igazolások és szervizpartneri igazolványok ünnepélyes átadásán ezúttal Petre András vezérigazgató és Horváth Károly oktatón kívül jelen volt a világhírű Growatt cég hivatalos képviseletében Gordon Yang Gao, a nemzetközi szervizfelügyelet mérnöke is.

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!