Nem olyan rég csak elvétve láthattunk napelemeket, azokat is főleg a nyugati országokban. Ám ez sokat változott az elmúlt időszakban. Egyre többen ismerik fel a rendszer előnyeit: lenullázza a villanyszámlát és óvja a környezetet. A megújuló energiaforrások használata csak most robbant be igazán Magyarországon. 

A Magyar Fejlesztési Bank kiemelt célként kezeli a napelemes rendszerek használatának népszerűsítését. Külön támogatást kínálnak azok számára, akik szeretnék megvalósítani terveiket. Elég csupán a teljes összeg 10%-val rendelkezni és jöhetnek a napelemszerelők, hogy telepítsék a rendszert. A videóban minden további részletet megtalál az MFB támogatásról.

 

Az egyedülálló támogatásról korábbi cikkünkben írtunk.

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk.

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!