Az EU-Solar Zrt. idén is csatlakozik a BLACK FRIDAY akcióhullámhoz és egyedülálló engedményt nyújt potenciális ügyfelei részére. Vállalatunk a BLACK SOLAR FRIDAY keretében 90%-os kedvezményt biztosít az engedélyeztetés díjából. Ez azt jelenti, hogy a korábbi 63.500 Ft helyett mindössze 6.350 Ft-ot kell fizetnie ügyfeleinknek! A lehetőség 2019. november 29-ig él.

Ahhoz, hogy ezzel a kihagyhatatlan lehetőséggel élhessen és egy profi napelemes rendszert szerezhessen magának csupán 3 egyszerű lépést kell tennie:

  1. Kattintson az ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY gombra. Ezt követően szakértő tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot egy helyszíni találkozó egyeztetése érdekében.
  2. A személyes felmérést, a műszaki megoldást és a rendszer árának megbeszélését követően munkatársunk elindítja az engedélyeztetési eljárást.
  3. Az engedélyeztetés jóváhagyását és a napelemes rendszer kifizetését követően megkezdjük a kivitelezést, hogy Önnek soha többet ne kelljen villanyszámlával számolnia!

Meg szeretné tudni mennyibe kerül egy napelemes rendszer? Kérjen ajánlatot! Az ingyenes kalkulációt követően 15 percen belül személyre szabott, részletes árajánlatot küldünk az Ön részére

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!