Telefon: +36-20/800-4000
E-mail: ertekesites@eu-solar.hu

Finanszírozáshoz kapcsolódó kérdések

Finanszírozáshoz kapcsolódó kérdések

Honnan tudhatom meg, mennyibe fog kerülni a napelemes rendszer a házamra?

Kitölti az oldalunkon található kalkulátorunkat, majd kapni fog tőlünk egy árajánlatot arra vonatkozóan, hogy mekkora rendszerre van szüksége Önnek, hogy függetlenedni tudjon az áramszolgáltatójától.

Mennyi pénzt spórolhatok a napenergia segítségével?

Amennyiben az Ön napelemes rendszerének tervezője a ház egész éves fogyasztását vette alapul, úgy teljes mértékben kiválthatja a napelemes rendszer az áramfogyasztását, így nem kell többet áramszálát fizetnie a szolgáltatójának.

Ha többet szeretne megtudni erről a témáról, kattintson ide!

Van valamilyen támogatás a napelem rendszerekre?

Időről időre megjelennek pályázatok, melyek alkalmasak valamilyen formában napelemes rendszer finanszírozására. Jellemzően cégek, önkormányzatok, intézmények számára érhetőek csak el. Az esetek nagy részében az ilyen pályázatok csak néhány napig vannak nyitva, és csak azok tudnak pályázatot beadni akik felkészülten várják a pályázati kiírásokat.

A nagy kapkodásban sok hibás pályázat szokott bemenni, ezért többször előfordult, hogy újra megnyitották a pályázatot, majd szinte azonnal be is zárták.

Érdemes előre elkészített tervvel, és engedéllyel felkészülni az esetlegesen megnyíló pályázatokra. Jelenleg sajnos nincs társadalmi vitán olyan pályázat amivel kimondottan napelemes rendszereket lehetne finanszíroztatni.

Ha szeretné felkészülten várni a pályázatot akkor javasoljuk készíttessen egy tervet, vagy egy megvalósulási tanulmányt a kívánt napelemes rendszerről.

A pályázatokon kívül az új alternatív finanszírozási rendszerünkben tudnak a napelemes rendszert tervezők 30%-os állami támogatáshoz jutni!

A finanszírozási lehetőségekről bővebben itt olvashat!

Mennyi idő alatt térül meg a napelem ára?

A megtérülés nagyban függ a rendszer kiépítésekor használt inverter hatásfokától. Az általunk használt inverterek más Magyarországon kapható inverterekkel összehasonlítva az élettartamuk alatt akár 3-400 000.-Ft-tal több áramot termelnek, mint más neves konkurens gyártó inverterei. Így azonos árszint mellett a megtérülésük is kedvezőbb.

Ha csak a villanyszámlán történő spórolást vesszük számba kb. 7-8 év a rendszer megtérülése. Ezen segíthetnek a támogatások, illetve nem szabad elfelejteni, hogy egy napelemes rendszer élettartama legalább 30 év, ha nem több!

Ha többet szeretne megtudni erről a témáról, kattintson ide!

Hogyan növeli a napelemes rendszer a házam értékét?

Biztosra vesszük, hogy az eladás során a vevők jobban értékelnek egy olyan házat, ami teljes mértékben önálló energiatermeléssel rendelkezik, és így nem kell az áramszámlára tetemes összegeket költeniük.

Ha többet szeretne megtudni erről a témáról, kattintson ide!

Megválaszolatlan kérdése maradt?

Amennyiben kérdésére még nem talált megfelelő információt honlapunkon forduljon hozzánk bizalommal!

Készséggel állunk az Ön rendelkezésére. Kollégáink haladéktalanul felveszik Önnel a kapcsolatot és minden kérdését megválaszolják.
Abban az esetben, ha halaszthatatlan információra van szüksége, igény esetén telefonon is visszahívjuk.

– Segítséget szeretne kérni a megfelelő napelemes rendszer kiválasztásában?
– Tervezéssel kapcsolatos kérdése van?
– Mekkora inverterre van szüksége?

Kérdezzen bátran! Örömmel fogadjuk érdeklődését.
Kérdése fontos számunkra!
Regisztráljon most, hogy minden kérdésére pontos választ kapjon!

Vezetéknév*

Keresztnév*

Telefonszám

E-mail*

Kérdés