Telefon: +36-20/800-4000
E-mail: ertekesites@eu-solar.hu

2014-01-09

Hogyan alakul át a nap energiája elektromos árammá?

A napelem különleges rétegszerkezettel kialakított eszköz, melyben a fény hatására szabad töltéshordozó párok keletkeznek. Ha ezeket külső áramkörrel összekötjük, akkor áram folyik, melyet többféle módon hasznosíthatunk. A napelem rendszer egyenáramot termel, melyet az inverter segítségével a háztartásban használatos váltakozó árammá alakít át, ez 230 V.

1.5. Hogyan alakul át a nap energiája elektromos árammá?

Kedves Olvasó/Látogató!

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a napelem rendszer témájából akkor iratkozzon fel Online Akadémiánkra, amely teljesen ingyenes. Ha ezt most megteszi megajándékozzuk egy hasznos e-könyv sorozattal, amely egyszerűen és közérthetően bevezeti a napelem rendszer rejtelmeibe. Ön nem csak naprakész információkkal lesz gazdagabb, de megismerheti a napelem hasznosságának és megtérülésének jellemzőit is. Miről olvashat még?
  • Napelem rendszerek típusai, jellemzői, elő
  • Segítségnyújtás az optimális rendszer kiválasztásá
  • Beüzemelés adminisztratív teendője, bejelenté
  • Kivitelezés folyamata.
  • Kiegészítő termékek előnyei
Az e-könyv sorozat kizárólag nálunk érhető el. Online akadémiánk révén Ön felkészülten és magabiztosan vághat bele a napelem vásárlásba. Regisztrációja után e-mail címére küldjük e-könyv sorozatunk 1. kötetét, melyhez jó olvasást kívánunk.