Telefon: +36-20/800-4000
E-mail: ertekesites@eu-solar.hu

2014-01-09

Van különbség a napelem és a napkollektor közt?

solar-panel-array-1591358_1280-768x389 Van különbség a napelem és a napkollektor közt?Nem ritka eset, hogy sokan összekeverik a napkollektort a napelemmel. Mindkét épületgépészeti berendezés a nap energiáját hasznosítja hasonló elven, de alkalmazásukban igenis nagy különbség van. A napkollektor hővé alakítja a napenergiát, vagyis a háztartások meleg víz ellátására és fűtés kiegészítésére alkalmasak. A napelem viszont villamos energiává alakítja át a napsugarakat. Ebből adódóan a napelemekkel pedig a villanyszámla csökkenthető. A két berendezés által lehet egy háztartásnak hőenergia és villamos energia ellátása.

Kedves Olvasó/Látogató!

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a napelem rendszer témájából akkor iratkozzon fel Online Akadémiánkra, amely teljesen ingyenes. Ha ezt most megteszi megajándékozzuk egy hasznos e-könyv sorozattal, amely egyszerűen és közérthetően bevezeti a napelem rendszer rejtelmeibe. Ön nem csak naprakész információkkal lesz gazdagabb, de megismerheti a napelem hasznosságának és megtérülésének jellemzőit is. Miről olvashat még?
  • Napelem rendszerek típusai, jellemzői, elő
  • Segítségnyújtás az optimális rendszer kiválasztásá
  • Beüzemelés adminisztratív teendője, bejelenté
  • Kivitelezés folyamata.
  • Kiegészítő termékek előnyei
Az e-könyv sorozat kizárólag nálunk érhető el. Online akadémiánk révén Ön felkészülten és magabiztosan vághat bele a napelem vásárlásba. Regisztrációja után e-mail címére küldjük e-könyv sorozatunk 1. kötetét, melyhez jó olvasást kívánunk.