Kedvezményezett neve: EU-SOLAR Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az EU-SOLAR Zrt- nél
Projekt összköltsége: 10 768 000 Ft
Megítélt támogatás mértéke: 4 307 200 Ft

Támogatás mértéke: 40 %
Projekt befejezési dátuma: 2018.09.06.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00761

 

Projekt leírás:

Mi az EU-Solarnál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartást és vállalkozást szabadítsunk meg a villanyszámlájuktól, környezetbarát napelem rendszerek segítségével. A napelem rendszereknek köszönhetően ügyfeleink nem csak óriási pénzösszegeket spórolhatnak meg, de közben hatalmas lépést tesznek a környezetvédelem felé. A minőségi szolgáltatások biztosításához pedig elengedhetetlen saját vállalatunk működésének fejlesztése is.

A jelenleg használt ERP rendszer, az új rendszer bevezetése után teljesen megszüntetésre kerül, mivel az fejletlenebb, fenntartása és jövőbeni használata nem gazdaságos. Ezért az új vállalatirányítási rendszer sikeres implementálásához az EU-Solar Zrt. és az üzleti partnere közötti szoros együttműködés, a folyamatok átgondolása és indokolt esetben újraalakítása szükséges. A partner szempontjából fontos, hogy az üzleti folyamatok a lehető legegyszerűbben legyenek meghatározva, leképezve. Az itelligence által ajánlott SAP Business One standard megoldásai támogatják a vállalatok értékesítési-, beszerzési-, logisztikai-, gyártási- pénzügyi – számviteli és szerviz folyamatait. A itelligence Hungary Kft. a hasonló méretű társaságoknál szerzett tapasztalataik alapján biztosak abban, hogy az új megoldások kialakítása jótékony hatással lesz a szervezet fejlődésére és ezek eredménye már az első évben érezhető lesz az üzleti folyamatok nagyobb átláthatósága és egyszerűbb kezelhetősége által. Az SAP Business One bevezetését követően információt biztosít a kontrolling tevékenységhez, illetve a döntések meghozatalához is. A mobil megoldás a logisztikai területhez kapcsolódik. Az SAP Business One programrendszer lehetővé teszi a folyamatok hatékonyabb és átláthatóbb működését. Jelen fejlesztésben figyelembe veszik a megfogalmazott igényeket és ajánlatunkat ennek megfelelően úgy építették fel, hogy az kielégítő információval szolgáljon a megfogalmazott kérdésekre.

 

Szolgáltatásaink:

Tervezés: A tökéletes napelem rendszer alapja a pontos tervezésben rejlik, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá.

Kivitelezés: Teljes körű kivitelezést végzünk, természetesen garanciálisan.

Monitoring: Ha tudni szeretné ügyfelünk, hogy aktuálisan mennyi energiát termel a rendszere és miként spórol, akkor folyamatosan követheti azt.

Oktatás: Mivel a mi tudásunk nem lesz kevesebb azzal ha átadjuk, éppen ezért örömmel képezzük mindazokat, akik napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak.

Nagykereskedelem: A napelem rendszerek évtizedekre szóló beruházások. Éppen ezért megnéztük, hogy a piacon melyek az elérhető legjobb minőségű termékek. A napelem rendszerek lelke, az inverterek kapcsán a GROWATT termékei mellett tettük le a voksunkat amelyek azon túl hogy részben magyar alapanyagból készülnek, számos szabadalommal rendelkezve kiemelkedő minőséget képviselnek.