Kivitelezés

A napelem rendszer nem LEGO – ne bízza amatőrökre!

A napelem rendszerek telepítése összetett feladat, hiszen egyszerre kell az egyenáram és a váltóáram szereléshez is érteni, miközben ács feladatok is szerepet kapnak. Sajnos gyakran hívnak minket pórul járt emberek, akiknek a szerelője egy rossz bekötés miatt tönkretette a rendszer legfontosabb és legdrágább elemét az invertert (ez alakítja át a napelem által megtermelt egyenáramot váltóárammá és ennek a hatékonysága határozza meg az egész rendszer minőségét). Az ilyen esetekre a garancia sem vonatkozik. Ön ne kövessen el ilyen hibát!

A napelem rendszert nem célszerű házilag vagy az ismerőssel összeszereltetni. Ha biztosra akar menni, akkor felkészült, profi szakemberrel dolgozzon aki garanciát vállal a kivitelezési munkálatokra.

Hogyan csinálják a profik?

Először is nagyon gyorsan, mindössze 1-2 nap alatt felkerülhet az Ön otthonára a rendszer. Másrészt minimális fúrás-faragással, így nem túrjuk szét az Ön otthonát, nem bontunk falakat és verjük le a tetőt. Harmadrészt biztonságosan – azaz a rendszer valóban működni fog a bekötést követően. Negyedrészt pedig garanciával. Repülőgépre sem szállna fel, ha amatőr pilóta vezetné, ne bízza a napelem rendszer kivitelezését sem amatőrökre.

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!