Cégünk

Nem vagyunk varázslók, de eltűntethetjük a villanyszámláját!

Mi az EU-Solarnál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartást és vállalkozást szabadítsunk meg a villanyszámlájuktól, környezetbarát napelem rendszerek segítségével. A napelem rendszereknek köszönhetően ügyfeleink nem csak óriási pénzösszegeket spórolhatnak meg, de közben hatalmas lépést tesznek a környezetvédelem felé.

A mi feladatunk, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára mutassuk meg a napelem rendszerek nyújtotta környezetvédelmi és anyagi előnyöket, majd segítsünk annak megvalósításában oly módon, hogy a napelem rendszer előnyeit hosszú évtizedeken keresztül élvezzék.

Az élet villanyszámla nélkül

Hasonlóan a nyugat-európai országokhoz, ahol a háztartások már maguknak termelik meg a szükséges energiamennyiségüket a napenergia segítségével, Önnek sem kötelező villanyszámlát fizetnie. Ehhez manapság már mind a technikai, mind a szabályozási feltételek is adottak Magyarországon is! A mi célunk, hogy jelentősen csökkentsük az Ön háztartásának vagy vállalkozásának kiadásait és így levegyük a terhet az Ön válláról.

Rendszereink inverter gyártó partnere a GROWATT, amely a magyarországi beszállítókkal a világ egyik legjobb invertereit állítja elő, a napelemes berkekben méltán elismert német photon laboratórium összehasonlító tesztjében rendre az elsők között szerepel. A Growatt számos szabadalom birtokosa és fejlesztéseinek köszönhetően egyfázisú inverterei a kiemelkedő minőség mellett, a Magyarországon elérhető legmagasabb hatásfokot kínálják.

Mindez ugyanakkor nem luxus

A napelem rendszerek ma már nem elérhetetlen áron kaphatók, sőt azonnali megtakarítást jelentenek. Ráadásul olyan finanszírozási modellben is tudunk segíteni, amely révén 30%-os állami támogatással, jelentős induló befektetés nélkül lehet Önnek napelem rendszere.

Egy professzionális napelem rendszerrel mindenképpen pénzt takarít meg, így az energia megtakarítás már nem pénz, hanem döntés kérdése! Spóroljon Ön is és óvja mindezzel a természetet!

Mi a különbség a napelem rendszerek között?

Röviden: a minősége és ebből fakadóan a hatékonysága, ami energiatermelésben mérhető. Nem mindegy, hogy az Ön napeleme milyen hamar kapcsol be, az invertere milyen hatékonysággal állít elő villamos energiát.

A hatékonyság a napelem rendszerek életében kritikus. Válassza a legjobb minőséget, ne érje be kevesebbel!

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!