Tervezés

A tökéletes napelem rendszer alapja a pontos tervezésben rejlik, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Olyan rendszert tervezünk Önnek, amely hatékony, biztonságos és évtizedekig szolgálja a háztartását.

Kivitelezés

Teljes körű kivitelezést végzünk, természetesen garanciálisan.
Mindezt nagyon gyorsan, minimális beavatkozással és elsőosztályú minőségben. Önnek még a hatósági bejelentéssel sem kell foglalkoznia.

Monitoring

Ha tudni szeretné, hogy aktuálisan mennyi energiát termel az Ön rendszere és miként spórol, akkor folyamatosan követheti azt, sőt, mi is követjük Önnek. Így ha a rendszer során bármilyen hiba lépne fel, Ön azonnal tudni fogja.

Oktatás

Mivel a mi tudásunk nem lesz kevesebb azzal ha átadjuk, éppen ezért örömmel képezzük mindazokat, akik napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak. Minél több profi szakember van hazánkban, annál több ház termelheti meg saját magának az energiát.

Nagykereskedelem

A napelem rendszerek évtizedekre szóló beruházások. Éppen ezért megnéztük, hogy a piacon melyek az elérhető legjobb minőségű termékek. A napelem rendszerek lelke, az inverterek kapcsán a GROWATT termékei mellett tettük le a voksunkat amelyek azon túl hogy részben magyar alapanyagból készülnek, számos szabadalommal rendelkezve kiemelkedő minőséget képviselnek. Cégünk időközben a GROWATT első számú és egyedüli hivatalos importőre.