Telefon: +36-20/800-4000
E-mail: ertekesites@eu-solar.hu

napelem rendszer

Szolgáltatásaink

Olvassa el szolgáltatásainkat, hogy megtudja, mit is tehetünk Önért!

about2-400x400 Szolgáltatásaink

Tervezés

A tökéletes napelem rendszer alapja a pontos tervezésben rejlik, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Olyan rendszert tervezünk Önnek, amely hatékony, biztonságos és évtizedekig szolgálja a háztartását.

Tovább

Kivitelezés

Teljes körű kivitelezést végzünk, természetesen garanciálisan.
Mindezt nagyon gyorsan, minimális beavatkozással és elsőosztályú minőségben. Önnek még a hatósági bejelentéssel sem kell foglalkoznia.

Tovább
5e853a_0aa1f26e44594e55818f6c84954996b2-400x400 Szolgáltatásaink
monitoring-400x400 Szolgáltatásaink

Monitoring

Ha tudni szeretné, hogy aktuálisan mennyi energiát termel az Ön rendszere és miként spórol, akkor folyamatosan követheti azt, sőt, mi is követjük Önnek. Így ha a rendszer során bármilyen hiba lépne fel, Ön azonnal tudni fogja.

Tovább

Oktatás

Mivel a mi tudásunk nem lesz kevesebb azzal ha átadjuk, éppen ezért örömmel képezzük mindazokat, akik napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak. Minél több profi szakember van hazánkban, annál több ház termelheti meg saját magának az energiát.

Tovább
photodune-358549-during-presentation-s-765x255-400x255 Szolgáltatásaink
Raktározást-és-a-Logisztikát-2014-tő-profikra-bízzuk-400x400 Szolgáltatásaink

Nagykereskedelem

A napelem rendszerek évtizedekre szóló beruházások. Éppen ezért megnéztük, hogy a piacon melyek az elérhető legjobb minőségű termékek. A napelem rendszerek lelke, az inverterek kapcsán a GROWATT termékei mellett tettük le a voksunkat amelyek azon túl hogy részben magyar alapanyagból készülnek, számos szabadalommal rendelkezve kiemelkedő minőséget képviselnek. Cégünk időközben a GROWATT első számú és egyedüli hivatalos importőre.

Tovább

Éltető energia a naptól

Manapság egyre több szó esik a napenergia felhasználásáról, és annak előnyeiről. Tisztában vagyunk erejével, és a modern technológiáknak hála ezt az emberiség javára is fordíthatjuk! Miként? Napelem rendszerrel!

Valljuk be, a mai gazdasági körülmények között egyre nehezebb a megélhetés bizotsítása. Az árak egyre csak növekednek, míg a jövedelmek panganak, legrosszabb esetben csökkennek. Nem csoda hát, hogy az emberiség a spórolási lehetőségeket kutatja! A természet energiái mindig kedvező megoldásokat kínáltak, a víz- és szélmalmoktól kezdve, egészen napjainkig, a napelemek kifejlesztéséig. Napelemes rendszer tervezésével akár egy magánházban vagy bármilyen más lakókörnyezetben is lehetséges a nap energiáját haszonná formálni. A napelem telepítésével a hagyományos energiafelhasználás csökkenthető, akár teljesen ki is váltható, így hosszú távon rengeteg pénz és energia megspórolható! Ezt a megoldást nem csak családi házaknak vagy lakóépületeknek javasoljuk, de akár irodaházak számára is előnyökkel járhat!

Forduljon hozzánk bizalommal napelemes rendszer tervezésével, és spóroljon hatékonyan!

eu-solar.hu_ Szolgáltatásaink

eu-solar.hu_.16szept-400x400 Szolgáltatásaink

Miért érdemes napelem mellett dönteni?

A napelemre sokan úgy tekintenek, mint a jövő energiatermelő berendezésére. Ma még nem terjedt el olyan nagy számban a használatuk, azonban valóban ez a megoldás jelenti a környezettudatos életmód egyik alapvető lépését, és népszerűségük is egyre csak növekvő tendenciát mutat. Valószínűsíthetően a napelem rendszer ára, ami még elbizonytalaníthatja az embereket a használatától, azonban ez a ráfordított ár nagyon hamar megtérül és onnantól kezdve a költségek rohamosan csökkenni fognak.

A napenergia természetes forrás, amely folyamatosan a rendelkezésünkre áll, így semmilyen káros anyagot nem használ fel működése közben, ezzel védve környezetünket. Országunkban megállapították, hogy a napsütéses órák száma 2000 óra/év, így még jobban érdemes beruházni napelem panelekre.  Attól sem kell félnünk, hogy a napelem megzavarja majd a nyugalmunkat, hiszen működése során semmiféle zajt nem bocsát ki, a mozgó alkatrészek hiányának köszönhetően. Ennek

Napelem telepítéssel és napelemes rendszer tervezésével keressen fel minket bátran elérhetőségeinken! Mi készséggel segítünk Önnek!