Környezettudatosság

Gyermekeink jövője kezünkben van. A környezetvédelemnek fontos szerepet kell játszani mindennapjainkban. Ennek leghatékonyabb formája, ha megújuló erőforrásokat használunk…

Miért fontosak ezek a megújuló erőforrások az életünkben?

A napelem rendszerek a létező leginkább környezetbarát energiaforrást jelentik. Megújuló energiából táplálkoznak, és nem termelnek semmilyen káros mellékterméket. Amikor Ön napenergiát használ, akkor nem csak gazdasági nézőpontból hoz okos döntést, de a Föld jövője szempontjából is helyesen cselekszik.

Amikor Ön az energiaszolgáltatójától vásárol áramot, akkor fontos tudnia, hogy az leginkább nem megújuló forrásból származik és szinte minden esetben káros anyaggal termeli a környezetünket (CO2, NO, NO2, SO2, por, hamu…, stb.) Elértük azt a határ, hogy sok helyen már egészségtelen a puszta levegővétel is!

Óvnunk kell a lakókörnyezetünket a hatalmas mennyiségű káros anyagoktól, amikkel oly sokáig bombáztuk. A világ számos országában sok millió háztartás már áttért a megújuló energiaforrások használatára. Ideje, hogy Ön is belépjen ezen háztartások sorába!

 A napelemes beruházások létrejöttével minden megtermelt kWh villamos energia 0,35 kg széndioxid megtakarítást eredményez. Az EU-Solar Zrt 2012-es alapítása óta közel 50 MW (megawatt) invertert forgalmazott, ami 55.000.000 kWh termelés produkál. Mindez közel 20.000 tonna(!) CO2 megtakarítást eredményez minden egyes évben.

Ha Ön is tenne valamit a környezetéért, keressen fel minket!

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg MOST!

Kalkulátorunkkal pár perc alatt kiszámolhatja, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldünk. Kattintson, ha nem akar heteket várni egy árajánlatra!