Telefon: +36-20/800-4000
E-mail: ertekesites@eu-solar.hu

napelem rendszer

Környezettudatosság

Gyermekeink jövője kezünkben van. A környezetvédelemnek fontos szerepet kell játszani mindennapjainkban. Ennek leghatékonyabb formája, ha megújuló erőforrásokat használunk...

Miért fontosak ezek a megújuló erőforrások az életünkben?

A napelem rendszerek a létező leginkább környezetbarát energiaforrást jelentik. Megújuló energiából táplálkoznak, és nem termelnek semmilyen káros mellékterméket. Amikor Ön napenergiát használ, akkor nem csak gazdasági nézőpontból hoz okos döntést, de a Föld jövője szempontjából is helyesen cselekszik.

Amikor Ön az energiaszolgáltatójától vásárol áramot, akkor fontos tudnia, hogy az leginkább nem megújuló forrásból származik és szinte minden esetben káros anyaggal termeli a környezetünket (CO2, NO, NO2, SO2, por, hamu…, stb.) Elértük azt a határ, hogy sok helyen már egészségtelen a puszta levegővétel is!

Óvnunk kell a lakókörnyezetünket a hatalmas mennyiségű káros anyagoktól, amikkel oly sokáig bombáztuk. A világ számos országában sok millió háztartás már áttért a megújuló energiaforrások használatára. Ideje, hogy Ön is belépjünk ezen háztartások sorába!

earth_on_hand_wallpaper-1024x640 Környezettudatosság

Ha Ön is tenne valamit a környezetéért, keressen fel minket!