Környezettudatosság

Gyermekeink jövője kezünkben van. A környezetvédelemnek fontos szerepet kell játszani mindennapjainkban. Ennek leghatékonyabb formája, ha megújuló erőforrásokat használunk…

Miért fontosak ezek a megújuló erőforrások az életünkben?

A napelem rendszerek a létező leginkább környezetbarát energiaforrást jelentik. Megújuló energiából táplálkoznak, és nem termelnek semmilyen káros mellékterméket. Amikor Ön napenergiát használ, akkor nem csak gazdasági nézőpontból hoz okos döntést, de a Föld jövője szempontjából is helyesen cselekszik.

Amikor Ön az energiaszolgáltatójától vásárol áramot, akkor fontos tudnia, hogy az leginkább nem megújuló forrásból származik és szinte minden esetben káros anyaggal termeli a környezetünket (CO2, NO, NO2, SO2, por, hamu…, stb.) Elértük azt a határ, hogy sok helyen már egészségtelen a puszta levegővétel is!

Óvnunk kell a lakókörnyezetünket a hatalmas mennyiségű káros anyagoktól, amikkel oly sokáig bombáztuk. A világ számos országában sok millió háztartás már áttért a megújuló energiaforrások használatára. Ideje, hogy Ön is belépjen ezen háztartások sorába!

Ha Ön is tenne valamit a környezetéért, keressen fel minket!

Számolja ki mekkora rendszerre van szüksége!

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt pontosan kitudja számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége. A villanyszámláját így teljesen lenullázhatja. A kalkulációt követően 15 percen bellül részletes árajánlatot is küldünk a kiszámolt napelem rendszerhez. Használja a kalkulátorunkat, ha nem akar napokat, vagy heteket várni egy árajánlatra!