A LONGi Solar napelem panelek előnye, hogy széles körben alkalmazhatók. A háztartások számára havonta több száz napelemrendszert kivitelezünk, amelyeknél a világhírű gyártó paneljeit használjuk. Ugyanakkor ezeket alkalmazzuk a kis- és középvállalatok nagyobb rendszereinél is.

Szakembereink nemrég például egy budapesti gyógyszeripari vállalkozás telephelyére szereltek fel napelemrendszert. A cég számos olyan speciális eszközt és berendezést üzemeltet, amelyeknek nagy az energiaigénye. A napelemrendszerrel az áramköltségeiket csökkenteni tudják, ugyanakkor működésük is fenntarthatóbbá válik.

Annak érdekében, hogy ez a rendszer is minél hatékonyabban működjön, a telepítés során természetesen a Tier 1-es minősítésű LONGi Solar paneljeit használtuk, hiszen:

– A fejlett paneltechnológia kiváló hatékonyságot és hosszútávú megbízhatóságot eredményez.

– A panelek hatásfoka kiemelkedő, magas energiahozammal működnek.

– A félcellás technológia miatt az üzemi hőmérséklet alacsonyabb, vagyis jobb a panel teljesítménye.

A napelemgyártóval a közelmúltban prémium partnerségre léptünk, hogy ügyfeleinket még magasabb szinten szolgálhassuk ki, és még hatékonyabban használhassák fel a Nap energiáját.

Váltson napenergiára, váltson a kiszámíthatóságra!

A folyton változó világpiaci helyzetben, az elszálló villanyárakkal szemben a napelemes rendszer jelentheti a biztonságot, a kiszámíthatóságot.