Frissen végzett napelemszerelők csatlakoztak az EU-Solar Zrt.-hez.
Szeptember 14-én indult az EU-Solar Zrt. által szervezett államilag engedélyezett Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója elnevezésű képzés, melyet november 10-én minden hallgató sikeres vizsgával zárt.

A napelemrendszerek 80%-a hibásan működik, ennek oka leggyakrabban a rossz telepítésben rejlik. Az alap villanyszerelő képzés keretein belül csak felületesen érintik a napelemek felszerelésével kapcsolatos fontos tudnivalókat. A szakértelem hiányából adódó hibák és veszélyek következményekkel járnak. Ezért az Eu-Solar Zrt. által értékesített és telepített napelem rendszerek felszerelését a cég által képzett szakemberek végzik, ezzel minimálisra csökkentve a telepítési hibákat.

A napelemes iparág rendkívül gyorsan fejlődik, egyre nagyobb az igény a szaktudással rendelkező villanyszerelőkre. A Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram 0%-os kamattal kínál hitelt a megújuló energiaforrás telepítéséhez, melynek igényelhetőségét meghosszabbították 2022-ig. Ennek köszönhetően idén ősszel megduplázódott a napelemes rendszert megrendelők száma, nagy szükség van a munkaerőpiacon a képzett, szakmailag felkészült telepítőkre.

A képzés elvégzésével nem csak vállalkozása bevételi forrásait növelheti, végzettségének igazolásával még nagyobb bizalmat válthat ki ügyfeleinél.
Az országosan egyedülálló képzésen olyan oktatókkal találkozhat, akik minden fontos kérdésére választ adnak, megismertetik a legfontosabb telepítési szabályokat, a legfrissebb jogszabályokat és szabványokat.
Végzett hallgatóink mind elégedettségüket fejezték ki a képzés színvonalával kapcsolatban, az oktatókat, a tananyagot és a gyakorlati oktatást is kiválónak találták.

Számolja ki mekkora rendszerre van szüksége!

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt pontosan kitudja számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége. A villanyszámláját így teljesen lenullázhatja. A kalkulációt követően 15 percen bellül részletes árajánlatot is küldünk a kiszámolt napelem rendszerhez. Használja a kalkulátorunkat, ha nem akar napokat, vagy heteket várni egy árajánlatra!